Interview met voorzitter Jans Norder van Sportcentrum Zempo

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 08:35

Zempo is een van de oudste judoverenigingen in het Noorden, en hoewel ze meer aanbieden dan alleen judo, blijft deze sport voor hen ontzettend belangrijk. "Ons complex is zeer geschikt voor evenementen als deze, en we wilden graag de judosport extra onder de aandacht brengen," legt Norder uit. Voor Zempo is het essentieel om hun passie voor judo te delen met een breder publiek en de sport in de regio te promoten. Het evenement bood een perfecte gelegenheid om de interesse in judo te vergroten en meer mensen te inspireren om deze mooie sport te beoefenen.

Ondanks dat de organisatie van een dergelijk evenement vaak gepaard gaat met uitdagingen, viel dit volgens Norder mee. "We hebben een grote schare vrijwilligers die zich volledig hebben ingezet, en ons complex is uitstekend uitgerust voor dergelijke evenementen," vertelt hij. De samenwerking met de organisatie was erg goed, wat hielp om eventuele problemen snel op te lossen. Dankzij deze factoren konden ze zich volledig richten op het succes van het evenement.

Zempo is sterk groeiend en staat op het punt om verder uit te breiden. "Judo zal voor ons altijd heel belangrijk blijven, en we kijken ernaar uit om nog meer mensen kennis te laten maken met deze prachtige sport," zegt Norder. De vereniging blijft zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van zowel de club als de sport in het algemeen. Met een succesvolle eerste editie van de Ronde van de Regionale Liga Noord-Oost achter de rug, kijkt Zempo vol vertrouwen naar de toekomst.

www.zempo.eu voor meer informatie.

Jans Norder, de voorzitter van Sportcentrum Zempo, kijkt tevreden terug op de eerste Ronde van de Regionale Liga Noord-Oost in Oude Pekela. De opkomst was boven verwachting, met veel deelnemers en toeschouwers die een geweldige sfeer creëerden. De wedstrijden verliepen soepel en zonder noemenswaardige incidenten. Hoewel er enkele kleine logistieke uitdagingen waren, heeft het team van Zempo fantastisch werk geleverd om alles op te lossen. "Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie," zegt Norder trots.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.